Så kom snøen

.. og barnesykdommene. Og det samtidig! Ikke noe er mer ergelig når man ser nysneen ligge utenfor og løypene er klare til å ta i mot besøk av ivrige barneski, og så må man holde to karer innendør. Den ene med vannkopper, den andre er under utredning. Når solen skinner på snøkrystallene og guttene spør om de ikke kan få gå ut, river det i et mammahjerte. Godt vi har biler1 og biler 2 på blue ray. Så er det å håpe at snøen blir værende iallefall noen uker til, slik at vi neste helg kan spenne på oss ski og pakke sekken for noen fine timer ute i løypa.

{ Leave a Reply ? }

  1. Charlotte

    Så kjedelig. Hadde vannkopper for ikke så lenge siden her i huset også… Da jeg var liten og hadde vannkopper hadde jeg det og hodelus på en gang… Og i tilfelle du lurer, DET er IKKE å anbefale… 😀 God bedring! Håper det er mer snø igjen å nyte når vannkoppene er borte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *