Godt nyttår!

 

Så er nok et år over, og vi står på trappene inn i et nytt. Det siste året har båret preg av store endringer for oss her i det gule huset. Ikke nok med at vi planla en påbygning på huset, så fikk vi en vannskade i fanget, som resulterte i nytt kjøkken og gulv i hele 1 etasje. Fra påske til høstferien var hver ledige time brukt på hus og hjem, og stadig har vi litt igjen før vi er helt ferdig, innenfor. Utenfor snakker vi ikke om. Lille E fikk eget rom som han er veldig glad i, og Store M har fått skolepult og “voksenseng”. I tillegg til hus har vi vært i full jobb begge to, og ikke nok med det, ble jeg student på HiO (noe jeg skal være frem til sommeren). Vi har stadig dårlig samvittighet ovenfor alle som har blitt tilsidesatt, venner vi burde ha truffet oftere, familie vi skulle ha besøkt flere ganger. Jeg håper, i det Mannen i Heimen forbereder siste middagsmåltid, at 2012 vil bli roligere, og at vi vil få bedre tid til å være sammen oss fire, og ikke minst ha overskudd til å treffe alle de der ute vi er så glade i. Så får vi krysse fingrene for at kjøleskapet som knelte i natt og ble erstattet av et nytt i dag ikke er et omen for neste år.

God nyttår alle sammen!

 

{ Leave a Reply ? }

  1. Vibekes lille ullne

    Godt nytt år til deg også, håper dere får et litt roligere år i 2010. Også ingen dårlig samvittighet, det er stor bragd å kombinere full jobb, studier, hus og barn i løpet av døgnets få timer. Klem! 🙂

  2. Anne-Britt

    Godt nytt år til deg også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *