Fisketur på Fur

I dag er det lille julaften og bilen er snart pakket og klar for avreise til julefering i Århus. Og som seg hør og bør må jo både videokamera og speilrefleks være med. Da jeg tømte alle minnekortene fant jeg disse bildene fra høstferien vår i Danmark. Vi leide et sommerhus ikke så langt unna Nykøping på Jylland, og en av dagene tok vi turen over til en nydelig liten øy som heter Fur. Der hadde de en ting for fisker, for over alt fant vi disse flotte fiskene stilt opp langs veien. De sto gjerne ved et skilt, en rasteplass eller ved et kryss, og ikke en var lik. Etter hvert kjørte vi rundt hele øya, for å dra på vår egen lille fisketur; hvor mange slike fisker kunne vi finne, og ta bilde av? Det ble en del til sist, tror vi så rundt 26 stykker.

 

Og med dette lille ferieminne, i juleslappsnø og grått vær, vil jeg ønske alle sammen en riktig god jul og ikke minst et supert nyttår!

{ Leave a Reply ? }

  1. Vibekes lille ullne

    Stilige bilder! Gode juleønsker til deg også! 🙂

  2. sol

    Så herlige fisker! Jeg har vært på Fur en gang, vi leide hytte der en sommer da jeg var barn.
    God jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *