Jeg elsker malabrigo..

..altså garnet malabrigo. Det er så mykt som en pusekatt og har flottere farger enn en regnbue- og hvem kan vel ikke like den kombinasjonen? Dette er mitt andre prosjekt med garnet, og jeg har kjøp flere søte, nydelig nøster som bare venter på å bli brukt. Denne gangen var det det enkle, men utrolig flotte sjal/skjerfet hitchhiker som valget falt på. Jeg ville ha noe uten for mye lace, men som gjorde slik at garnet fikk vist sin fulle prakt, og det kan den jo virkelig her. Farger er en type rustrødbrunorange.

I oppskriften står det at det bare skal vaskes og tørkes flatt, men jeg synes kanskje det ble litt snaut. I skrivende stund ligger det på blokkematten med nåler og wirere for å få det litt større. Mykt og godt er det iallefall, og forhåpentligvis kan det varme mamma sin hals etter jul.

 

{ Leave a Reply ? }

  1. Lisbeth

    Det ble nydelig!!! Brukte du bare ett hespe? Jeg har garn og mønster liggende, men er usikker på om det er nok med bare ett hespe.

  2. minon

    Kjempefint sjal! Nydelig farge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *