Smågaver til de yngste

Desmber er alltid like hektisk, og særlig i år for min del. Akkurat nå sitter jeg med hjemmeeksamen som skal leveres ferdig, og da gjenstår mange sider med rettinger før karakteroppgjøret. Det skal nok gå, det gjør jo alltid det. Når tiden er litt knapp, liker jeg prosjekter som går fort unna, men som kan være fine gaver for det. Disse smekkene er utrolig kjappe og med noen nøster paris, noen strykemerker som er tøffe, blir dette kule gaver, synes nå jeg. Og smekker har man vel alltid bruk for? Oppsrkiften kan du iallefall finne her.

Tilbake til eksamen fra min lille virituelle virkelighetsflukt her.

 

 

{ Leave a Reply ? }

  1. Mona

    Veldig flotte smekker! Glimrende innimellomprosjekter ja, og ekstra søte med merker 🙂

  2. Lisbeth

    Åh så fine smekker! Digger den med monsteret på.

    Den lesetesten du har under her kunne jeg tenkt meg også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *