Sokke-ti-sokk

Flere sokker har blitt tatt av pinnene og puttet på blokkeren og er nå klar til bruk. Store sokker på tykke pinner går alltid fort unna, og da er det jo greit å strikke et par. Min dårlige samvittighet minner meg stadig om de selvstripende sokkene som ligger nede i en pose på pinne 2,5……

 

Dette paret er blueberrywaffel-sokkene som jeg har strikket tidligere, både til små og store. Kjapp å lage, og gode å ha på- er ikke det som et lite kinderegg? Garnet er perfect, og pinnestørrelsen som ble brukt var 4. Disse passer til Mannen i Heimen, men om det er han som får dem, vet jeg ikke ….

 

 

Siste par ut i denne omgang er thuja-sokkene. Disse har jeg ikke strikket før, men jeg likte mønsteret veldig godt. De er enkle, men mønsteret gjør seg godt i ensfarget garn. Disse er også i manne-størrelse… En julegave kanskje?

I tillegg til disse har jeg i dag en marius til Store M på pinnene, samt Lille Es ulldress. Den går det heldigvis fremover med, så jeg håper at den er klar i løpet av noen uker. Dessuten ramlet jeg ut på med et nytt sjal i går. Skjønner at jeg egentlig ikke har tid til å jobbe som lærer og være student…. 😉

{ Leave a Reply ? }

 1. Hege81

  Så flotte sokker 🙂

 2. amylin

  Flotte sokker og likte sjalet i forrige post også.

 3. LilleAsk

  Fine sokker du har strikket.

 4. trinemamma

  Heldiggrisen som får sokkene for de var fine 🙂

 5. Annelive

  Så flotte deilige sokker du har strikket.
  Annelive

 6. Elisabeth

  Det er greit med et sokkelager til gaver og slikt, holder på med et par til gavekassen selv nå.. Begge mønstrene du har brukt er slike som jeg også tyr til, veldig gode begge to. Ha en fortsatt fin søndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *