Sjal til vinteren

I høstferien som ble tilbrakt i Danmark ble det jo strikket litt. Hovedprosjektet er en ulldress til  Lille E, men jeg måtte ha noe mer ved siden av for variasjonens skyld. Valget falt på “Pagona” av Stephen West. Jeg har vært på Projo og kjøpt noen hesper med deilige og myke Malabrigo, og fant ut at et westknit-sjal med store flater uten for mye blondestrikk egnet seg godt for å vise det flotte fargespendet på garnet. Og jeg synes resultatet ble veldig bra. Jeg skulle nok ha strikket det litt større for jeg syntes det ble litt i snaueste laget. Men takket være flotte blokkevaiere og litt røff håndtering ble det litt bedre. Jeg hadde planer om å beholde dette til meg selv, men siden jeg ikke er heeelt fornøyd med lengden på det, får jeg se. Flott ble det iallefall!

 

Men etter de endeløse repetisjonene med rett og vrang måtte jeg strikke et sjal som går fort unna og med litt hullstrikk. Valget falt på Dandy neckerchief-sjalet som jeg har strikket noen ganger før. Dette er strikket i heilo på pinne 4, og tre nøster gikk med. Dette sjalet skal jeg ikke ha selv, for det blir for bredt og kort for min smak. Derimot får julegavekassen besøk av herr Dandy 😉

 

{ Leave a Reply ? }

 1. hedvig

  Utrolig herlige sjal du har strikket! De så deilige ut!

 2. reSirikulert

  Åååh, den som var den lykkelege eigar av slike flotte sjal…! 😉

 3. Gyldenkron

  Så flotte sjal du har strikket. Herlige farger

 4. minon

  For noen flotte sjal du har strikket! Det ligger en del arbeid bak disse!

  Ha en kjempefin søndag 🙂

 5. mimouna

  Fine sjal. Og litt pussig, for det nederste der har jeg også strikket. Men jeg fant det i en dansk bok for mange år siden. Ser helt identisk ut.

  Ønsker deg en god helg. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *