Å kle opp en mann

er ikke så lett, særlig ikke når fruen er glad i å strikke, og mannen ikke fullt så glad i å få strikkete plagg (vel, til hans forsvar så er han glad for sokkene, og bruker luene jeg har prakket på ham, OG jeg har lovet han en spaceinvadersgenser… en gang i fremtiden, selvom garnet er på plass…).  Jeg liker godt en designer som heter Stephen West. , og dette er ett av hans design, windschief. Lett å strikke, kult å se på, en kombo jeg liker godt. Jeg har fra før strikket et av sjalene hans, clockwork, og jeg har et i køen min som jeg skal strikkes i wollmeise eller malabrigo (har ikke helt bestemt meg, er litt skuffa over meisen gitt.)

Vel, tilbake til dette prosjektet. Her hadde jeg ikke planer om å strikke et sett, derfor forskjellige farger og garn på hals og lue. Jeg hadde bare lyst til å bruke opp litt fra lageret for å strikke disse to plaggene. Lua er strikket i alaska, og halsen er vel i smart, minnes jeg… Jaja. Godt og varmt og jeg digger snittet på det! Om det blir Mannen i Heimen sin lue eller/og  hals, eller om det ender hos noen helt andre er ennå usikkert, men en stor takk til mitt kommende bursdagsbarn for at han motvillig stilte opp på bildene!

{ Leave a Reply ? }

 1. HobbyMegHer/ Mon Ami

  Så utrolig flott lua ble. Fin farge, og nyyydelig design! =)

 2. Torunn

  Utruleg flott!! Den lua likte eg veldig godt!!

 3. lise

  Motvillig eller ikke – nå fikk jeg lyst til å strikke lilla lue til min mann..

 4. Elisabeth

  Menn er stilige i strikk, får bare ikke mine (altså mannen og den eldste sønnen) til å bruke så mye som jeg vil 🙂 Nydelig Wurm under her, et av mine yndlingsluemønstre, og ullbuksen i striper var kjempesøt!

 5. mimouna

  De ble flotte, uansett hvem de ender opp hos.

  Likte Gehry-en din under her. Den ble helt annerledes etter blokking, lurer på om jeg må prøve meg på det neste gang. Et av favoritt-mønsterne mine. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *