Litt til de voksne også

Jeg ser på bloggen min at det er mye strikk til de små, kanskje ikke så rart siden strikk til HurraGutta er det jeg bruker mest tid på. Innemellom får jeg det for meg at jeg også skal lage noe til oss voknse også, og det har jeg gjort, med noen luer-kjappe prosjekter som går fort unna.

Først ut er Gehry.

Gehry er her blokket over en ballong, noe som gjorde at flettene i mønsteret strakk seg ut og det hele så litt mer jevnt ut. Oppskriften er kjapp, og det er noen enkle, men meget effektfulle fletter. Her gikk det med nesten 1,5 nøste nepal på tykke pinner, og det liker jo jeg 🙂 Lua kunne kanskje vært noe større, men det hjalp med litt blokking altså.

Jeg synes mønsteret sett ovenfra er så flott. Liker de myke buene som flettene lager. Myk og god er den å ha på også, så det er jo alltid en fordel.

 

Neste er wurm. Denne lua gikk ikke fult så fort å strikke, men passformen er super og den er litt tøff og baggy i stilen. Her har jeg brukt to forskjellige farger, strikket på pinne 4 med merino extra fine. Det tok sin tid å bli ferdig, men den som venter på noe godt, venter som sagt ikke forgjeves…

 

{ Leave a Reply ? }

  1. Lena

    Kjempefine huer, det gjer seg no når det er begynt å bli kjølegare.

  2. Pittelitn

    Herlige luer og så fine fargevalg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *