Ullbukse til ei jente

Som guttemamma blir det mye strikk i blått, grønt, og lite i rosa og lilla. Jeg forsøkte å strikke ei lue til Store M i mørk rød, men han bare ristet på hodet og sa at “det var for jenter”. Siden jeg i år skal prøve meg på julemarked sammen med ei venninne, tenkte jeg at kanskje ullbukser kunne være noe å ha med, og at jeg kunne benytte anledningen til å strikke noe ordentlig jentete; i lille og rosa striper.

Oppskriften er fra mitt eget hodet, og siden jeg ikke er så veldig begreistet for ribbestrikk, så ble det glattstrikk. Med strikk i livet så tror jeg at denne sitter bra (har iallefall gjort det på de andre til HurraGutta). Lengden er vel sånn tre år, litt vanskelig å si, for mine gutter sprenger høydekurven til helsesøster, og da mister man kanskje litt begrepet om hva som er “vanlig” lengde. Med StineStrikk påsydd og strikk i livet er denne nå godt plassert i markedkassen. Og blir den ikke solgt, har jeg ei lita tulle som jeg kan gi den til 🙂

{ Leave a Reply ? }

 1. Mona

  Den var kjempesøt. 🙂 Takk for besøket i bloggen min. Ha en fin og kreativ uke. Klem Mona

 2. Janne

  Å den var nydelig 🙂
  Kan ikke du selge den til meg da?

  klem

 3. Sissel

  Søt bukse. Jeg har det som deg. Fikk 4 gutter jeg og benytter enhver anledning til å strikke rosa og rødt :D:D

  Ha en strålende tirsdag 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *