Sjal til K :)

Jeg har tidligere skrevet om min bestevenninne K som er så flink til å plukke med seg noen nøster garn til sin strikkeelskende venninne, når hun er ute på sine ferier-og forretningsreiser, som det blir en del av. Etter en tur i Litauen/Latvia/Polen-arrestert meg K, for jeg klarer ikke å huske hvor det var, kom hun hjem med to kjempehesper i rent, dog noe hard ull. Jeg smilte bredt, mens K stirret på dem litt mistroisk, for hun syntes nok ikke de var det bløsteste ullet hun hadde sett. Men etter en runde i deilig balsamvann og deretter en behandling med milo, ble garnet myk og fint. Og siden K ønsket seg sjal, tenkte jeg jo at det var jo bare rett og rimlig at jeg, som en liten takk, strikket et høstsjal til henne. Pakken ble avlevert i postkassen før jeg gjorde en jobb i klagenemda for fylkesmannen.

{ Leave a Reply ? }

 1. Krøllemikkel

  Nydelig sjal. Synes den fargen er vakker! Ha en fortsatt god helg!

 2. trinemamma

  Hvilket nydelig sjal .-)

 3. rigmor

  kjempe fint 🙂 Og så kjekkt med slike venninner 🙂 ha en flott uke : )

 4. K

  Elsker det!

 5. mona

  Flott sjal. Og jeg synes ullgarn ofte blir mye mykere etter vask. Heldigvis. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *