Og flere sokker…

 

Jeg har jo aldri vært noen sokkestrikker, jeg lider veldig av tosokk-syndromet, og da er det jo lite motiverende å strikke dem. Selvsagt har jeg sørget for at Store M og lille E har nok at sokker til barnehagebruk, men til voksne? næh.. Men så skjedde det noe, jeg så lyset! Utrolig nok, men denne litt hatende sokkestrikkeren ble hekta. Jeg ble hektet på kast og hullmønstre, struktur og magic loop, og nå har jeg jammen meg på ikke sååå lang tid klart å produsere noen! Kryss i taket og stjerne i boka.

Disse tre parene ble til i sommer.Blueberry waffelsokkene er strkket i fortissaima fra schoeller. Planen var egentlig sokker til Lille E, men det viste seg disse ble altfor små. Jaja, enten en julegave, eller så får de bli med på messe. Det rosa paret er strikket i mitt håndfargete garn, og jeg syntes fargene ble skikkelig kule, litt som sukkertøy og tyggegummi. Oppskrift finnes ikke, men de er strikket fra ankel og ned, og med en afterthougt hel, altså man setter inn en hjelpetråd som man tar ut når sokken er ferdig, for så å strikke hælen tilslutt. Veldig effektivt måte å gjøre det på, og passformen er god. Mitt siste par ut denne gangen er Spring forward som jeg har strikket en gang tidligere. De er kjappe og mønsteret er enkelt å memorere, så det går rimlig greit. Garnet husker jeg ikke hodet, men tror kanskje det var austmann step, eller opal? Myke og gode er de iallefall.

{ Leave a Reply ? }

 1. trinemamma

  Kule sokker og kule bilder 😉

 2. reSirikulert

  Det syndromet kjenner eg så altfor godt til 😉 Eg bar preg av det tidlegare, eg også, men så var det som om noko løyste seg… 🙂
  Flotte sokkar!

 3. Sjante

  Takk for skryt i bloggen:D Koselig

  Jeg lider av samme syndrom som du har gjort, kanskje jeg skal prøve magic loop på sokker. Er fortgjort med en, så kommer nr 2 og da er jo jeg lei….:D

  Nydelige sokker, og masse flotte sjal. Når du finner det perfekte mønster så blir det nok sjal på deg også:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *