Sjal som varmer

Noe annet jeg har strikket i ferien er sjal. Jeg har ingen selv ennå, de jeg har strikket har blitt gitt bort i gave, men jeg har en plan om at EN dag, EN dag skal jeg strikke et sjal til meg selv. I lageret har jeg noe deilig malabrigo og wollmeise som jeg skal bruke til bare meg 🙂

Vel, tilbake til disse to sjalene. Det ene som er som tatt fra regnbuen er strikket i et ullgarn bestevenninne K kjøpte til meg på en av hennes mange reiser (og jeg digger at hun husker på sin strikkende venninner når hun er rundt hele verden, og drar med et par nøster med hjem i bagasjen). Egentlig var oppskriften Larch, men så bommet jeg litt, og så glemte jeg tellingen og så ble det nesten noe helt annet. Dette, sammen med det andre, går i julegave-og-andre-gave-kurven.

Neste sjal ut er laget av designeren Stephen West. Han har mye lekker og jeg liker de rette linjene han bruker. Dette sjalet heter “Clockwork“, enkelt å strikke, selvom det til tider ble litt mye rillestrikk for min del. Strikket i Fino Lucca, kjøpt i  favorittbutikken min i Danmark, Garnlageret. Har nok lyst til å prøve å strikke dette sjalet i en gutteutgave en gang, kanskje til Mannen i Heimen?

{ Leave a Reply ? }

  1. Vibekes lille grønne

    Flotte og fargerike sjal! Klart du må strikke til deg selv. Her har det blitt så mange at jeg må ta en lengre pause. Nydelige garn du skal strikke med også, så det er bare å sette igang. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *