Pausestrikk

I går kom vi hjem fra en flott ferie med mange opplevelser og mye hyggelig sosialt samvær, for både små og store. Det har blitt tid til strikking også, og noen nye garnnøster har funnet veien hjem til oss. Akkurat nå har jeg ikke så mye tid til å redigere og gjøre klart de innleggene fra ferien vår som jeg har lyst til å legge ut, samt noe av det jeg har strikket, så derfor går jeg legge ut disse sokkene som jeg slang på blokkeren rett før vi dro avsted. Sokkene er Cookie A’s “monkey”-sokker. Garnet er opal, men hvilken farge husker jeg ikke. Mønsteret er utrolig lett å huske, og jeg brukte magic loop, som er blitt min nye favoritt å strikke sokker på. Fortere går det også 😉

 

{ Leave a Reply ? }

  1. popsinune

    Gosj, disse var lekre da!

    Og slettes ikke dumt med litt strikketid i ferien 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *