Endelig sommerferie!

Endelig er det ordentlig sommerferie på oss, det vil si Lille E og Store M og meg selv. Jeg har jo hatt ferie snart en måned, men det har stått i utbyggingens tegn. Takket være snille svigerforeldre og foreldre og en arbeidsom samboer er nå tilbygget i to etager snart på plass. Det er en del å gjøre innendørs, men selve reisverket, tak og vegger er klart. Derfor pakket vi bilen i dag og satte snuten vestover mot hytten vår utenfor Bergen. Det er en lang kjøretur for to små gutter, så vi overnatter en natt på Geilo, før vi i morgen kjører videre mot det glade vestland. Det skal bli godt å bare ha fri, ikke måtte ha en masse gjøremål hengende over seg, barn som kjeder seg fordi alle er opptatt med planker, gipsplater og spiker, og lite tid til å leke. Nå er de neste tre ukene i barnas tegn, og det skal gjøre godt både for kropp, sjel og samvittigheten. VI avslutter sommerferien i Ebeltoft, og da satser vi på ordentlig badevær.
Og i morgen: Stopp på Dale, noe Store M har mange motforestillinger mot.

{ Leave a Reply ? }

  1. Anne

    Hva??? Har vi bare tre uker ferie igjen?????

  2. Snekkeren

    God tur, her jobbes!
    * ** ***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *