Blå masker

Jeg ser det at bloggen har stått uoppdatert en liten stund, og det har sin naturlig grunn; husbygging og besøk krever sin tid, men det betyr ikke at strikkepinnene har ligget stille. Flere prosjekter er ferdige, og flere har jeg startet med, så litt på strikkefronten blir det fremover.

 

Dette sjalet har jeg strikket mange, mange ganger nå, og jeg er ikke en som vanligvis strikker en ting flere ganger, så dette er ett av mine favorttsjalmønster; a leafy hug. Garnet har jeg farget selv, og det er strikket på pinne 5 (tror jeg). Tungt og varmt er det blitt, perfekt for kalde vinterdager. Hva jeg skal gjøre med det vet jeg ikke ennå, men det blir nok en gave til en eller annen 😉

 

 

Noe annet som jeg har fått ferdig er denne geniale nonstop-trøya i arwetta, så den ble myk og god. Meningen var jo at den skulle være til Lille E, men dessverre ble den for kort til ham. Jeg glemte litt at den ser jo mye lengre ut når den ikke er på, men at den bli bredere og kortere når man tar den på grunnet ribben. Jeg er veldig glad i å begynne slike plagg (og gensere) fra toppen, slik at man kan justere lengden underveis.

 

 

 

{ Leave a Reply ? }

 1. ulltulla/annemor

  Nydelig sjal!! Og grattis med overstått bursdag til ein skjønn liten gut 🙂

  Fortsatt god sommar til deg 🙂

 2. trinemamma

  Nydelig sjal.
  Synd ikke trøyen passet, men dukken var jo fin i den 🙂

 3. Eva Petronella

  Et alldeles nydelig sjal – herlig farger og mønster. Dette settes sporens straks på “to do- lista” =)

 4. Elisabeth

  Både sjalet og trøyen ble nydelige, og det er fargene også. Hva har du farget garnet med? Synes fargen ble så jevn og klar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *