Gjenbruk

I oktober strikket jeg denne genseren til Store M i kanui og alpakka, og Store M ble veldig glad for den. Men så skulle mammaen vaske den, og glemte at kauni tover så lett som bare det, og til tross for ullprogram, men litt vel mye ulltøy i vasken, ble genseren tovet. Ikke så veldig hardt, men nok til at den ble for liten og for kompakt til å brukes. Jeg hadde ikke hjerte til å kaste den, for jeg tenkte jeg kunne bruke den til noe smart en eller annen gang. Og så elsket jeg jo regnbuefargene.

Her om dagen fikk jeg ånden over meg. Har lenge tenkt på å få kjøpt skinn til trillen som vi pleier å ha liggende i bilen, men så fant jeg ut at jeg kanskje, ved hjelp av symaskinen kunne bruke genseren til noe fornuftig. Etter litt klipping og sying og litt kantbånd fikk jeg laget et eget, produsert “skinn” til vognen, noe jeg syntes ble både fargerrikt (og farger blir man jo glad av), og ikke minst personlig. I dag skal den testet på strikkefestivalen som Mauds garn arrangerer. Jeg håper at Lille E synes at det er like mykt som jeg synes, for kauni blir skikkelig soft når det toves.

{ Leave a Reply ? }

 1. malla

  Kjempesmart!Så bra at du fikk brukt genseren til noe fornuftig.

 2. trinemamma

  Imponerende kreativitet og gjenbruk 🙂

 3. rigmor

  så lurt! Og stilig det ble også da. Flotte farger på kaunien! Ha en flott helg!

 4. Elisabeth

  Veldig, veldig fint underlag i vogna! Så bra at du fant noe lurt å bruke den flotte genseren til da….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *