For de strikkegale: podcast!

For mange år siden ble jeg introdusert for i-produkter, og likte det godt, ipod og iphone og nå sist i samlingen; ipad. Og med disse fører jo også tilgjengeligheten til verdensveven, og med dette har det åpnet seg et nytt marked for meg, nemlig videopodcast for de som er glad i å strikke. Jeg har lenge vært veldig glad i podcaster både fra nrk, dr og bbc, samt lyvbøker fra audible, men nå har jeg mulighet til å følge med strikkere hele verden rundt, lære nye teknikker og tips, samt se hva de lager,og  bli presentert for spennende garn  jeg aldri har hørt om.

Jeg tenkte derfor jeg skulle dele noen linker til noen av de jeg følge med på.

  • 90 % knitting. Dette er en sprudlende amerikansk dame som er like glad i å strikke, som å farge garn og ikke minst spinne. Hun har også en etsybutikk hvor hun selger mye av garnet, og jeg har i dag bestilt en bundt, fordi jeg syntes fargene var så utrolig lekre. Hun oppdaterer omtrent hver uke.
  • Dramatic knits Dette er Steven som står for produksjonen av denne. Han er lærer, og jeg liker måten han presenterer podcasten på, den har gode opptak, ryddig og han snakker rolig og tydelig. Dessuten har han med noe jeg liker godt, ærlige bokanmeldelser av forskjelllige strikkebøker.
  • Mommy needs yarn Dette er den glade og morsomme firebarnsmoren Erin som har laget. Hun strikker og spinner for det meste og det er dette podcasten handler om, samt barna hennes. Jeg som selv er mamma til to aktive gutter kjenner meg igjen i mange av hverdagsituasjonene Erin beskriver, og som også blir med i opptak.
  • Twisted strands Dette er dukkestrikkende Jadee som bare må oppleves og som egentlig ikke kan beskrives med ord. Det tok noen episoder før jeg klarte å bestemme meg om jeg likte det eller ikke, men har funnet ut at jeg synes hun er tøff og ærlig dame, som har en morsom, men dog merkelig humor.

{ Leave a Reply ? }

  1. judith

    Så morsomt, en helt ny verden for meg. Takk for tips:-)

  2. Anne

    Hei! Hvor blir det av bildene av det nye kjøkkenet?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *