En flott dag!

I heimen råder kaos, for øyeblikket. Vi skal ha nytt kjøkken, og nytt gulv i stue,kjøkken og gang, og ja i hagen er det.. et digert hull, grunnet påbygg. Slike prosjekter går ikke så godt sammen med to aktive gutter som liker å ha god plass, så da må man finne andre løsninger. I dag ble redningen min beste venninne K, som jeg har holdt sammen med siden barnehagen. Hun foreslo lunsj i Frognerparken, og som sagt, så gjort. Bilen ble pakket med tøy, sandkasseleker og masse god mat og deilig frukt, før vi satte avsted. Etter å ha plukket K opp, kjørte vi til Frognerparken. Selvom vi ikke var de eneste der i dag, fikk vi en fin plass på en krakk, og Lille E og Store M fikk løpe, klarte, grave, ake og leke alt de var gode for, med andre ord en perfekt dag for to småtasser, og to bestevenninner. Deretter gikk turen til botanisk hage hvor vaffel og kaffe ventet, før vi satte kursen hjemover mot huset med sparkel og nye gummistøvler i bilen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *