Som perler på en snor

Jeg har en meget god kollega som har begynt å strikke, og hun er kjempeflink! Her for et par dager siden gikk hun i gang med en engelsk oppskrift, tiltross for at jeg klarte å lese den feil og hun måtte rekke opp en del. Det er en top-down genser med hette, og da tenkte jeg hun trengte noen maskemarkører til raglanen. Det er lenge siden jeg har laget noen nå, men det går kjapt unna, og ekstra gøy er det når de faller i smak. En har en annen perle for å markere start/slutt på omgangen. Strikkepinnen de henger på har jo en egen historie. Disse fikk jeg av min svigemor og de har perleendestykker-vakre ikke sant?

{ Leave a Reply ? }

  1. jannelea

    Flotte markører og nydelig strikkepinne! Genseren under var nå fiin da, kragekommentarer er til å oversees!

    God påske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *