Marius


Om noen få uker er det en liten gutt i Danmark som blir to år (hipp hurra for deg B!) og siden jeg synes at alle små gutter (og jenter) bør ha en marius, fant jeg ut at jeg skulle strikke en. Grunnet min kraftigere monteringsangst, ble det rundfelling, og jeg synes faktisk det er riktig så pent. Det gikk med litt under 300 gram på pinne 3,5 til herligheten, og da er bole og armer forlenget noe i forhold til oppskriften fordi da kan den var litt lenger. Marius er ikke så kjent i Danmark, men jeg har jo nå strikket noen versjoner som gaver, så jeg gjør iallefall mitt for misjonering-marius.

Lille E som bare er fire måneder yngre, ble modell da jeg skulle ta bilde. Han syntes det ikke var så morsomt, men utrolig hva litt fargeblyanter og en tålmodig storebror kan gjøre. Jeg ser jo at det er litt med tungt hjerte jeg sender genseren nedover, for den er jo fin til Lille E også, men han har jo en som mormor har strikket. Når han vokser ut av den, så får jeg vel finne frem pinner og mønster igjen tror jeg 😉

{ Leave a Reply ? }

 1. Gyldenkron

  Så flott den var. Hvilket garn har du brukt?

 2. Krøllemikkel

  Flott Marius. Mariusmønsteret er kjempeflott.
  Ønsker deg en fortsatt god helg!

 3. popsinune

  Så flott genser!
  Jeg synes rundfelling er finere enn vanlig isatte ermer. Så sånn sett synes jeg det er supert med denne rundfellingstrenden som er for tiden!
  Ha en super helg!

 4. Harew

  Åh, så herlig! Nå fikk jeg virkelig lyst til å strikke ferdig mariusen til min toåring 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *