Strikkeblad fra 50-60 tallet

Epla har mange fine ting, alt laget for hånden, men også små perler som man plutselig kan finne, slik som dette heftet med strikkeoppskrifter som jeg fant.  Modellene er glamorøse, og legg merke til at mannen i den flotte genseren røyker pipe mens han på tennisbanen, klar å for å klaske litt tennis; ung, sunn og sporty med genser fra Dale. Det er mange flotte plagg er det også her, som jeg kanskje en gang får tid til å strikke, legg særlig merke til barnegenseren i blått, den falt jeg virkelig for. Men døgnet har få timer, og jeg har for mange prosjekter, og slik som denne helgen står feiring av Store Ms femårsdag, med familieselskap i dag, og barneselskap i morgen. Gjett om jeg er blitt mester på muffins!

{ Leave a Reply ? }

 1. min lille håndarbeidsblogg

  ååå, så supert da, kan tenke meg det var mange smakebiter der.

  ha en flott helg.

 2. popsinune

  Flott strikkehefte!

  Og lykke til med feiringen imorgen.
  Vi har hatt 5-årsfeiringen idag, og det med hele 2 bursdager. Muffins også 😉
  Gjett om vi er slitne nå.

 3. Miriam

  Ja det er herlig med gamle strikkeblader,har et par stykker selv.Morro å titte på og strikke etter

 4. Britt Åse

  Så stilig den blå med stripene er, da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *