Ny farge, ny gang!

Da er vi “nesten” ferdig med vårt oppussingsprosjekt, nemlig vår ene gang. Vi har jo ikke eid dette huset så veldig lenge, men vi var enige om fra den dagen vi flyttet inn, at i gangen, der trengtes det å bli malt. Etter noen runder med diskusjon om fargevalg rundt fargekartene i butikken, og en litt overveldende hyggelig butikkansatt, som tilslutt rådet oss å dra hjem og drikke en kopp kaffe, for så å bli enige om en farge i fred og ro, begynte vi å teste ut litt farger på veggene. Det var jo klart at ikke hvilken som helst farge ville passe der, siden planen var å ikke male det litt påtrengende brystpanelet. Etter synsing og prat falt fargen på en lys, varm grønnfarge, som ble brukt mye i jugendhus for vel 100 år siden. Litt skeptiske var vi dog etter første runde med maling, da minnet det mer om insitusjonsgrønn, men så fort 2 lag var tørket, måtte vi si oss fornøyde. Senere viste det seg at noe har skjedd feil i blandingen, så den fargekoden som vi hadde med på vår jugendfarge, var ikke den samme som kom på veggen vår. Men dog, vi er fornøyde, selvom fargen ble litt friskere enn først planlagt.Med nye lamper i taket, sånne spots på vaier, ble gangen mye lysere og trivligere. Noen små tekniske ting står igjen, men nå er det bare å komme på besøk!

{ Leave a Reply ? }

  1. Anne

    Stilig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *