“Lean mean Thirteen” av Janet Evanovich

13.bmp

Da er jeg endelig ferdig med foreløpige siste roman i serien om Stephanie Plum, og som alltid var det en fornøyelig reise. Den er lekende lett, underholdende og morsom, samtidig som den er engasjerende, med andre ord, perfekt bok til lystlesing! Hvis man ønsker en dypgående roman som tar for seg meningen med livet og veier til indre sjelsliv, bør man snuse på en annen forfatter enn Janet Evanovich. Men trenger vi ikke alle litt hverdagsflukt og noe som er ren underholdning? Det er en fornøyelse å følge frøken Plum og hennes uheldige forhold til biler som eksploderer, hennes evne til alltid å være på feil sted til feil tid, og ikke minst, mennene i hennes liv, Ranger og Morelli. Grandma Mazur, hennes noe spinnville bestemor, som drar sin datterdatter med på begravelser hvor det er åpne kister, er jo også et høydepunkt.

Jeg gleder meg uansett til roman nr 14 dukker opp på amazone, og frem til da, skal jeg kose med med den sist boka i Full blast-serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *