Hurra for meg ..

.. som fyller mitt år. Jepp-hepp. Ett år har gått og jeg har blitt litt eldre.

Det har vært en strålende dag så langt. Jeg husker da jeg var mindre skulle gjerne bursdagens være fylt til randen med opplevelser og pakker. Nå som jeg er blit klok og vis (hmfp) så setter jeg heller pris på tid til å ligge i sengen og lese en Emma og Thomas bok for to viltre trollunger, som kan snu mammas dag fra svart til hvitt bare ved å legge armene rundt halsen min og gi meg verdens beste klem. Å ha tid til å sitte lenge ved frokostbordet, og ikke måtte skulle-skulle-burde, for deretter å nyte en god kopp espresso sammen med Mannen i Heimen, mens Store M leker med tog og Lille E stabler duplo, er større gaver enn ting som kan pakkes inn i glossete papir med bånd rundt. MEN, nå sant skal sies, så liker jeg jo godt bursdagsgaver også 😉 Og nå er det ikke så lenge til huset fylles av mennesker som betyr masse for meg. Jeg har bakt, og jeg har prøvdt ut cacas-settet jeg fikk av bestevenninnen min for en stund siden (beklager at jeg ikke har vært en stor konditor K, men jeg tror at jeg etter de siste døgns prøvelser virkelig har fått øynene opp for hva dette kan gjøre med en ellers så kjedelig sukkerbunn). Til og med smørkrem og marshmallowsfondant har jeg laget, og fått til! Og så morsomt var det også at Mannen i Heimen var ivrig medhjelper i rulling og knaing av fondanten, og fint ble det også. Til smørkrem har jeg prøvd ut denne oppskriften og tja, jeg synes den fungerte bra.

Så nå er det middag som venter, verdens beste Mannen i Heimen-lasagne!

{ Leave a Reply ? }

 1. medina

  Masse fint i bloggen din. Fikk jammen lyst på muffins:)

 2. rigmor

  gratulerer med dagen!! Har akkurat oppdaget bloggen din. Å så mye flott her inne 🙂 ha en fin søndag videre. Og kos deg maks, slike dager kommer jo bare en gang i året! 😉 (heldigvis??)

 3. lise

  Gratulerer med dagen!

 4. Sissel

  Gratulerer så masse med dagen 😀 Herlige roser og flotte muffins. Kos deg masse 😀

 5. Charlotte

  Gratulerer så mye med dagen:) Håper du har hatt en fin dag:)

 6. LilleAsk

  Gratulerer så mye med dagen.

 7. Anne

  Etterlyser bilde av kaka….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *