Nøstebarnteppe

nostebarnjakke.jpg

Mønster: Nøstebarnboken

Garn: Dahle babyull

Pinner: 3 1/2

Her er det et teppe til arvingen som jeg har strikket. Begynte på det da vi var i Tromsø og det har først blitt ferdig nå. Det er luftig og lett, så jeg tror det blir godt å ha over seg når man sovner i bilen. Mønsteret var enkelt å strikke, men litt vanskelig å strekke i fasong etter at jeg vasket det før bruk. Uansett er fargen rålekker, men det synes kanskje ikke så godt på dette bildet.

Nå har vi pakket bilen og drar avgårde på fjellet, og med meg har jeg med diverste prosjekter….

{ Leave a Reply ? }

  1. asterix

    Det var et nydelig teppe du har lagd!

  2. Sidsel

    Kjempefint teppe i flott farge *nikke* Ha en kreativ uke :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *