Ullsokker som varmer

I romjulen spurte min svigermor om jeg hadde lyst til å strikke et par raggesokker, gode og varme i str 45 til oldefar, og det kunne jeg selvsagt! Garn ble kjøpt samme dag, robust fra Sandnes, og jeg satte i gang. Jeg er jo egentlig ikke sååå glad i sokker (slitsom med sokk nr 2), men denne gangen strikket jeg de samtidig, og da gikk det mye lettere. (Med samtidig mener jeg ikke på to rundpinner som noen gjør, men på strømpepinner og to sett). Sokkene er gode og varmet, og ligger nå nedpakket i en sort gaveeske, og venter på å bli sendt med varme tanker og lykkeønskninger for den forestående fødseldagen. Men først; Store M skal lage noe til oldefar som også skal opp i, men det kan man jo ikke røpe her 😉

{ Leave a Reply ? }

 1. Helene

  Kjempefine sokker, og du tar nydelige bilder!!

 2. Torunn

  Kjempeflotte sokkar!! Eg har raggsokkar langt oppi halsen, men har ein mann som stadigvekk ønskjer seg nye. Strikka 3 par i smug siste veka før jul, og 3 par i starten av 2010. Må nok snart begynne på ein ny bunke. Har i grunn eit mål om å strikke opp alt raggsokkgarnet, så satsar eg på at han vert fornøyd. 😉

 3. minon

  Heldige oldefar som får så flotte sokker! Jeg strikker også sokkene samtidig (på to sett pinner) og synes det er mye enklere enn en og en.
  Ha en fin søndag videre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *