Regnskap for 2010

Så er tiden her for å gjøre opp regnskap for året 2010, da med tanke på hva jeg har hatt på pinnene og prosjekter som har blitt ferdige. I skrivende stund har jeg jo selvsagt noen som jeg strikker på, men de føres først opp på 2011 når de er ferdige.

2010 var et spesielt år, jeg var hjemme i permisjon med Lille E og i juni begynte jeg å jobbe igjen, fire dager før jeg tok en 8 ukers sommerferie. I løpet av august hadde vi to barnehagebarn, og Mannen i Heimen byttet jobb i november, så livet på hjemmebane ble enklere og bedre.

Dette har selvsagt preget strikkingen min. I tillegg har det kommet noen søte små barn til verden som også har blitt ikledd StineStrikk-produkter. I alt har jeg strikket 21,6 kilomter garn, og det er jo litt. Nedeunder er en kort liste over hva jeg har produsert. Det blir spennende å se hva slags prosjekter jeg jommer til å lage. Jeg gleder meg iallefall, for garnlageret er på størrelse med en middels sauefarm, og mange oppskrifter ligger og venter. 🙂

 • Ullsokker barn: 6 par
 • Ullsokker voksne: 5 par
 • Luer barn: 8
 • Luer voksne: 4
 • Tøfler: 3 par
 • Ullbukser barn: 4
 • Ulldress barn: 1
 • Vaskekluter: 19
 • Ullgenser barn: 4
 • Pulsvarmere: 2
 • Hals barn og voksne: 4
 • Sjal: 4
 • Ullvotter barn: 5 par
 • Tunika/vest til barn: 4
 • Veske/tilbehør: 3
 • Overdeler voksne: 3
 • Jakker barn: 3

{ Leave a Reply ? }

 1. Hilde-Gunn

  Wow! En imponerende mengde prosjekter! Min produksjon blir puslete i forhold!

 2. Elisabeth

  Det er så morsomt å lese disse sammendragene/regnskapene! Mitt kommer i morgen ettermiddag, har hatt opptelling og kategodisering i to dager nå 🙂
  Gleder meg til å følge bloggen din dette året også 🙂

 3. Tutten

  Så mye fint du har laget 🙂 Imponerende 🙂

 4. Vibekes lille grønne

  Imponerende produksjon og mange fine plagg! Likte spesielt
  godt regnbuegenseren. 🙂

 5. popsinune

  For en super produksjon!
  Imponerende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *