Høstferie i Tromsø

Endelig kom den etterlengtede høstferien, og selv om far i huset måtte arbeide, pakket junior og jeg en kjempe koffert og vogn, og satte kursen mot Tromsø, hvor onkelen til arvingen og hans samboer studerer. De har en fin leilighet som er stor nok til aktivt besøk fra Østlandet, og at den lå i gangavstand til sentrum var jo også et pluss. Selvom vognen ble borte på flyet oppover, og gjorde at mammaen fikk litt panikk, men siden kom til rette, 5 minutter før den berømmelige shoppingfristen, så var det et flott mote med Nordnorges Paris.

Vi hadde noen fine trilleturer, til den flotte stranden som lå ytterst på øya, turer i byen, tur på Poliaria , hvor steinbitten og mating av selene var høydepunktet, museet og garnbutikkene. Det var noen flotte dager der oppe, vi koste oss gløgg ihjel, og kommer mer enn gjerne tilbake, da også med den syvende far i huset også.

{ Leave a Reply ? }

  1. Figgapia

    Har du vært i Tromsø uten å gi beskjed. Hehe….
    Jeg som går på aktiv sykemelding og nesten ikke er på jobb for tiden, kjeder vette av meg til tider.
    Håper dere hadde det fint og gi gjerne beskjed ved en senere Tromsøtur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *