Juletur i snøen

I dag var det endelig temperatur nok til å bevege seg utendørs en liten tur. Litt surt og med sne dalende fra oven fikk vi vært ute litt over en god time. Gutta var godt pakket inn med lag på lag med ull, før de fikk plass på hver sin kjelke (Lille E fikk sin denne julen) og så bar det avgårde. Veldig stas for begge to.
Da vi kom hjem igjen, var det varm kakao og hygge ( og litt søvn på Lille E og mammaen) før vi dro på hyggelig julebesøk til min tante og onkel, samt at min kusine og hennes nydelige barn og mann var der også, midt i blinken for Store M som fikk rase rundt med sin tremenning.
Nå slapper vi av foran peisen og med tvn kjørende. Mannen i Heimen må dessverre jobbe i morgen (dog kun fra 9-14)så jeg tar nok med meg trollgutta på skitur med mormor og bestefar i stedet. Jeg krysser fingrene for at gradestokken holder seg på over -10 mens jeg glider ski og finner frem pulken.

{ Leave a Reply ? }

  1. Tiara

    Så godt for store og små å komme seg ut litt! Her er det heldigvis ikke så kaldt, så 4-åringen kan være lenge ute. Han elsker å være ute, så jeg er veldig glad det ikke er ofte det blir så kaldt at vi må holde oss inne. Det er jo verst for de små som ikke klarer å holde varmen når det blir så kaldt. Ønsker dere en fortsatt fin romjul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *