Høstprosjekt til arvingen

oppgave.jpg

Nei , dette bildet er ikke av poden eller for å fortelle at vi har fått flere barn, men et bilde av en utrolig flott kofte, strikket i  Evilla kunstgarn. I går var jeg hos Maud og kjøpte både pinner og garn, så nå skal jeg til å strikke. Begynte i går å hespe opp garnet, men så slo det meg at kanskje er dette det samme garnet som jeg har strikket sjal i! Hjemme har jeg en stooor bundt med Kauni i regnbuens farger og mon tro ikke om det blir flottere guttekofte i det garnet, enn i Evilla? Og hva gjør jeg så med kunstgarnet? Jo, en julegave jeg har tenkt ut .. 😉

{ Leave a Reply ? }

  1. sipusa

    Ja, det der var en flott jakke!!!

  2. Anne

    Jeg er imponert! Planlegger julegaver allerede -sånt er ikke jeg flink til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *