Oppussing

Vi holder på med oppussing, det vil si, Mannen i Heimen sammen med min pappa pusser opp, mens jeg og Lille E og Store M har vært mye sammen med mormor. Å være i et hjem hvor det mangler vegger og dører egner seg ikke noe særlig for aktive smågutter, så da må man finne på andre ting.

Rommet til Store M var det som sto for tur. Det skulle utvides mot trappen vår ned i kjelleretagen, og det resulterte i riving av vegger, flytting av døråpning, fjerning av gulv og bygging av ny vegg. Mye jobb, og mye tid, men resultatet blir bra. I skrivende stund er veggene opp igjen, og døren flyttet, men det gjenstår en del igjen. Store M gleder seg veldig, og selvom hans ønske om mørkeblått rom ble redusert til et noe mer lysere blått, så blir det spennende å se når alt er på plass.  Det var en befrielse å få vekk brystpanel og mindre pent gulv.
Det er ikke bare barnerommet som skal få nytt utseende men også trappen ned til kjelleren.

Bildene under er tatt fra første dag, samt andre dag hvor den nye veggene begynte å vokse frem. Bilder av endelig resultat kommer når vi blir ferdige.  Jeg gleder meg som en liten unge til å få det hele ferdig. Forhåpentligvis blir det i boks før vi skal ha desembers høydepunkt, hvor vi inviterer venner til tradisjonell dansk julefrokost.

{ Leave a Reply ? }

  1. Janne

    Så flinke dere er, det blir sikkert flott når det blir ferdig:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *