På den lille gren

Da vi ankom Danmark, Fredrikshavn i høstferien, fant vi ut at vi skulle spise frokost i Skagen. Været var grått og vinden rusket litt i bilen, så det fristet ikke til lange spaserturer langs stranden. Bilturen opp til Skagen gikk kjapt (det er jo ikke så lange avstander) og vi kjørte en tur ut til Grenen, Danmarks nordligste punkt. Her blåste vinden fra begge kanter, men utsikten er det ikke noe å si på! Flott og majestetisk natur som virkelig er verdt å få med seg.

Og etter på; frokost og varm kaffe.

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Flott natur, men det så jammen kaldt og forblåst ut ja.

    Likte “LEGO-genseren” jeg. Flott og fargerik. 🙂

  2. sol

    Fantastisk sted, det er deilig å kjenne vinden og sjøen av og til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *