Regnbuens legoklosser

Denne genseren har vært på pinnene en liten stund, men nå i ferien ble den ferdig! Og jeg må si jeg faktisk er fornøyd, selvom jeg ikke hadde klart å lese mønsteret til Helga Isager helt riktig. I stedenfor sekskanter ble min genser som små legoklosser, og ikke noe passer vel bedre, når garnet er Kauni fra Danmark? Og designeren er fra Danmark? Og når den ble strikket ferdig (og påbegynt) i Danmark?

Jeg elsker fargersterke strikkeplagg, og da jeg kjøpte en del nøster med EQ fra Kauni i påsken, fant jeg ut at jeg kunne bruke dette i kombinasjon med en mer nøytral farge, som denne gangen er mørkeblå alpakka. Genseren er til Store M, som allerede liker en veldig godt, men ikke så godt at han ville ha den på seg da mor skulle ta bilde “Mamma, jeg vil ikke ha den på nå fordi du skal ta bilde”, så da var det ikke så mye å gjøre med det.  Den er myk og god etter en runde i vaskemaskinen med milo, og blir nok bra som innegenser utover vinteren. Jeg er nå i gang med en genser til Lille E,og denne gang med riktig Isagermønster 😉

{ Leave a Reply ? }

 1. Gyldenkron

  Den var skikkelig flott, og ser ut som legoklosser, ja :))
  Utrolig arbeid.

 2. sissel

  Den genseren var fantastisk flott, liker også at det er fargerikt og særlig på barneklær 😀
  Ha en flott søndag 😀

 3. trinemamma

  Kjempefin genser og lekkert fargespill 🙂

 4. Elisabeth

  Den var utrolig herlig! Elsker slike gensere. Må vel sette en slik på listen min….

 5. Wenche/chawo

  Å for en nydelig genser,du har strikket.

 6. LilleAsk

  Oj, denne var virkelig flott. Lekker!

 7. Merete

  Så var den ikke helt etter mønsteret, men jommen ble den en unik og kul genser! sønnen har Hulkrusgenseren,og jeg blir i godt humør av å se den på, for vi trenger sterke farger nå som mørket kommer.

 8. Krøllemikkel

  Nydelig genser!

 9. Hanne

  Wow den var rå stilig 😀

 10. popsinune

  Så utrolig flott og fargerik genser.
  Synes det er så fint med masse farger på unger 🙂

 11. Hege

  For en herlig genser!
  Har en award til deg i bloggen min 🙂
  Ha en fin helg!

 12. Marit

  Så nydelig den er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *