En dag på stranden

Høstferien er snart over, og vi har hatt en strålende ferie hvor vi bare har kost oss sammen alle fire, og gjort hyggelige familieting. Da vi et par dager før vi skulle avsted til Danmark måtte gjøre om planene, ble det til at vi leide et sommerhus med badebasseng og trampoline like ved Saltum på vestkysten i stedet.

 En av dagene tok vi turen til stranden. Ved vestkysten strekker den seg lang og bred nedover fra Løkken til Blokhus og videre. Sanden her er hardbanket og kompakt, noe som gjør at den også er godkjent som bilvei (fasktisk europavei 130), og den måtte vi jo prøve. Store M syntes det var veldig rart å kjøre på stranden, rett ved de store, krusene bølgende som skyllet innover, mens Lille E syntes det nok var mer spennende å stabbe rundt på stranden med vinden i ryggen. Forblåst er det jo på denne sien av Danmark, men naturen er mektig og flott, og anbefales et besøk (og hvis man ønsker badeferie med små barn er nok østkysten å anbefale).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *