Ulldress til ei lita jente

helbody2.jpg

knapper2.jpg

Mønster: Dales babyhefte nr. 162 

Garn: ara fra Dale og eskimo fra Drops

Pinner: 6+7

Denne dressen har jeg strikket i en litt forsinket barselgave til ei lita jente som ble født nå i sommer. Den er strikket i str 6 måneder, og så har jeg lagt litt på i lengden, så den skal nok holde utover. Oppskriften var grei og enkel, men jeg byttet ut glidlåsen med noen søte hjerteknapper i tre i steden. Synes det er bedre når jeg strikker med ull, siden det er et materiale som strekker seg. Jeg håper jeg treffer vesla i morgen på vår kjøretur til tvillingene, så jeg får avlevert den. Det er jo begynt å bli kaldt, så det er klart at småjenter trenger noe til å varme seg, når det er ute og farter.

{ Leave a Reply ? }

  1. Arielle

    Nydelig strikka dress du har laget.
    Fargen på dress var flott og knappen passet veldig godt til.

  2. sipusa

    Kjempefin dress, fine detaljer:-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *