Åpen dag på Hvam

På søndag var det klart for et av området større begivenheter, iallefall for de under 18, nemlig åpen dag på Hvam videregående skole. Sammen med ei god venninne og hennes barn tulset vi rundt i solsteika mellom hester og golfkøller, pølser og hoppende kaniner, mellom rautende kyr og mohairgeit, mellom basing i høyet og traktorsykling, var det mye å finne på, så tiden gikk fort. Lille E fikk sitt første møte med Mamma Mø, noe han syntes var fryktelig merkelig. Ikke ble han redd selvom kua smakte litt på ulldressen hans. Store M fartet rundt med kompisen sin, og de red på ponny, og baste i høyet, spiste elgwienerpølse og klappet kaniner.

Det var en kjempe flott dag, selvom Mannen i Heimen og meg selv hadde sovet litt lite om natta grunnet Store Ms hostekuler og Lille Es kommende tenner. Men alt det var glemt da vi så hvor mye gutta storkoste seg.Og ja, vi kommer igjen neste år!

{ Leave a Reply ? }

 1. wia

  Utrolig hvordan små og store også kan kose seg på slike dager.

 2. mimouna

  Så flott at ungene får oppleve slikt. Vi har en gård her i nærheten som av og til har slike arrangementer, og det er veldig populært.

  Ønsker deg en god helg!

 3. Torunn

  Så koseleg opplegg!! Bra at ungane får kose seg ein slik dag med dyr, aktivitetar og andre på same alder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *