Utdeling av fireårsboken

I dag har hele familien, med tante, onkel, faster, mormor og bestefar vært i kirken. Grunnet var ganske enkel; Store M skulle få sin fireårsbok. I går var han på omvisning i kirken, noe som var stor stas, særlig da han fikk ringe med kirkeklokkene og hamre løs på orgelet. Sist det var utdeling av disse bøkene, var vi også tilstede, men da var Lille E dåpsbarn mens 2005-generasjonen fikk sine bøker utdelt.

Etter kirken dro vi hjem til oss hvor menyen besto av pai, salat og kaker- Det var veldig hyggelig å ha de nærmeste samlet, men skulle gjerne hatt med faster,onkel, kusine, oldefar, farmor og farfar i Danmark også.(Men høstferien går til Danmark, og da skal det koses og hygges over en lav sko!)
Da vi var blitt alene igjen, avsluttet vi ettermiddagen med en gåtur. Og Lille E trasket avgårde med sine korte (eller, etter alder er de jo lange) ben opp og ned bakkene. Nå sover mine små bøllefrø så søtt og uskyldige i sengene sine. I morgen venter en ny uke, og ikke minst; svømmekurs for begge to. Mandager er familiedag i Xhantippe-heimen, selvom det krever litt planlegging og kompetanse i logistikk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *