Hjemme igjen

Det er lenge siden jeg har blogget nå, rett og slett fordi vi har fartet rundt i Danmark og Norge i over en måned. Det har vært en strålende ferie på alle mulige måter. Fra byliv i København, overnatting på slott, late dager i sommerhuset og hos svigerforeldre i Århus, besøk i dyreparker, dyrehager (ja det er forskjell 😉 ), sirkus og Randers Regnskog, bading og is, sol og vannballonger, shopping og latter, kald øl og guf, opplevelser og hygge, kos og sosialt samvær, fisketurer etter sommermarkell, Vestlandet og hytta, familiehygge (både for oss fire og for besteforeldre, olderfar, tanter og onkler, venner og kjente); kort sagt, det har vært den beste ferie for oss.

Vi har tatt mange bilder. Turistbilder av kjente steder kan man alltid se, så jeg synes det er like morsomt og ikke minst spennende å vise frem bilder som du ikke vil finne i en turistkatalog eller i postkortstativet.

København, et hus dekket fra bakke til topp med blomster. Vakkert ikke sant?

 

 

Hva er ikke bedre navn på en sykkelbutikk enn “Sykkelbanditten” når butikken ligger på det noe beryktede Nørrebro?

Sykler er det mye av i København. Men det er også mange knallerter. Her har vi bilde av en ekte Vespa-entusiast, både hjelm og veske står i stil til kjøretøyet.

Flere bilder fra sommeren kommer nok som drypp utover høsten. Vi må bare få lagt inn alle bildene fra diverste minne kort først. Og ja, det ble også strikking, men ikke så mye som jeg hadde håpet på.

{ Leave a Reply ? }

  1. Anne

    Kjekt å se at det er liv på bloggen igjen;) Vi fikk også med oss den flotte blomsterveggen i København.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *