Tromsø, here I am!

Tenkte jeg skulle benytte anledningen til å stikke innom bloggen min og si hei, HEI!
Jeg og junior har tatt turen til Tromsø for å besøke brodern med sambo, og så langt har vi hatt det strålende. Selvom kofferten var tung, (23,3 kg for 5 dager!) og at vognen ble borte under flyvning (jeg hadde håpet på shoppingspree på forsikringsselskapets regning, men så dukket vognen opp 5 minutter før de berømmelige 4 timene.. grrr) så må jeg si at Tromsø virkelig har vist seg fra sin beste side. De har faktsik et par utrolig gode garnbutikker, som jeg har besøkt noen ganger allerede. I  morgen går turen nordover på øya for å innspisere de flotte sandstrendene.

Til alle dere der hjemme, og min kjære samboer som dessverre ikke kunne være med (noen må jo holde Norge i gangs mens lærerne tar ferie), så har vi det kjempe bra og avslappende her oppe. Kommer til å legge ut noen bilder når jeg kommer hjem igjen, under forutsetning av det blir noe som er verdt å legge ut.

Tenkte jeg måtte avslutte med å fortelle at samboeren fikk avkvarium av meg og arvingen til bursdagen, og et par dager etterpå var jeg ute og kjøpte fisk, blant annet en malle, som spiser alger. Det karen i butikken ikke opplyste meg om, er at den mallen vi har, kan bli opptil 50 cm lang! Det vil si, like lang som akvariet vårt.. Noen som er interessert i en gratis malle med voksesmerter? Send meg en mail!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *