Kosedag i solen

Sommeren er kommet for her hos oss. Det er varme dager og skyfri himmel. Slike dager kan man ikke sløse med. Jeg pakket derfor bilen med vogn, strikketøy og en flaske vann, samt Lille E i solhatt og satte turen nordover. Målet var en runde rundt et vakkert tjern (Nordbytjernet for de som er lokalkjent) før jeg skulle spise lunsj med en streikende venninne. Etter endt gåtur var det fortsatt lang tid til min venninne Strikketrollet skulle få fri, så derfor parkerte jeg vognen med en sovende Lille E i på gresset, og satte meg ved siden av, med lydbok i øret (nevner igjen audible.com) og fingrene plantet i strikketøyet. Perfekt.

{ Leave a Reply ? }

  1. sissel

    ja nå må vi nyte hver dag som den siste sommerdagen 😉

    Ha en fortsatt flott uke 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *