Award til meg

Takk til VIbbedille som har gitt meg denne awarden.

Jeg skal fortelle syv ting om meg selv, før jeg sender awarden til syv andre blogger. Ikke så lett å vite hvilke syv ting jeg skal skrive, men jeg prøver 🙂

 1. Man sier at lykke ikke kan kjøpes for penger, men jeg blir litt ekstra glad når jeg kan svippe innom en garnbutikk og plukke med meg noen deilige nøster garn i vakre fager.
 2. Jeg bruker briller, dessverre er det ikke alltid jeg husker å få de med meg når jeg farter rundt.
 3. Jeg har alltid vært glad i å lese, men som tobarnsmor er det ikke så mye tid til det. Derfor har jeg oppdaget audible.com og har blitt en stor fan og forbuker av engelske audiobooks.
 4. Liker å stå opp ( så sant jeg ikke er så stup trett at jeg ser mannen med ljåen) før de andre i huset og drikke en kopp glovarm kaffe før resten av huset våkner til liv.
 5. Liker kvikklunsj med salt. Det er blitt den nye favoritten!
 6. Er tidligere wow-spiller, men nå har jeg ikke tid lenger (var en gnome warlock, kjempegøy, men tidkrevende).
 7. Er veldig glad i musikk, er stolt av cdsamlingen, men med mye lyd rundt hodet hele tiden, er det også fint å nyte stillheten.

Jeg sender awarden videre til syv flotte blogger:

{ Leave a Reply ? }

 1. Sissels

  Gratulerer så masse med awarden – velfortjent.
  Lenge siden jeg har vært på bloggbesøkrunde, så her inne var det masse flott.

 2. Elisabeth

  Tusen takk for awarden, fint at du tenkte på nettopp meg 🙂 Jeg kan ikke garantere at jeg får fulgt den opp, jeg er sånn på etterskudd med ting for tiden… Ha en flott søndag!

 3. merete

  Takk for at jeg blir tenkt på! Jeg er supertreg med å sende sånt videre, ikke ta det personlig 🙂 og her er en skap-Wower til. (Troll warrior, moro, moro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *