En liten gave

For en liten stund siden dro jeg og Lille E innnom og besøkte min tante og onkel på hytten deres, etter at Store M og Mannen i Heimen var lesset av på flyplassen på vei til Århus. Jeg blir alltid så godt humør av å være sammen med dem. Denne gangen tenkte jeg skulle ha med en liten gave, og hva er vel mer praktisk enn tre vaskekluter til bruk på hytten? De er strikket i paris, og de er så kjappe! Tror jeg i snitt bruker omtrent en time på hver.

{ Leave a Reply ? }

  1. Vibbedille

    Kluter er herlige gaver og knallgodt strikketøy til å sole seg i, for da kan man lukke øynene hehe

    Kos deg og ha ei herlige helg!

    klem Vibbedille ;))

  2. Vibbedille

    Ligger no i bloggen min til deg ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *