17 mai

Vi hadde en strålende 17 mai, med barnetog, flagg, bunader, is og pølser. Store M syntes det var stor stas å gå sammen med resten av barnehagen sin. Da vi kom hjem på ettermiddagen, avsluttet han like så godt med å lage sølekaker i sandkassen iført bunad, og skoene byttet ut med støvler. Og om mammen må da bruke tid på skrubbe bunadskjorte fri før søle og grønske, sy i knapper i buksen, så gjør det ingenting, så lenge Store M var fornød og glad.

{ Leave a Reply ? }

 1. Torunn

  Herleg bilde!! 🙂 Ønskjer deg ei fin veke.

 2. AnitaK

  17.mai er jo barnas dag tenker jeg, så det er kjekt å se at de har det gøy!!

 3. Lene

  Herlig bilde;) uten å ha møtt han tru ej store M e lik dej… 😉
  Vi skal være ei uke i Ebeltoft, gleder oss masse no, bare vi får rota oss til å bestille båtturen.. langt å kjøre rundt – og vi kjørte heim fra Gjøvik på lørdag – en time – og d va et mareritt!!!!!!!!
  Forresten – tar veldi gjerne imot gode tips på severdigheter, turer, parker, kafeer…. strender…

  Ha ei flott uke!!! Klem Lene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *