“Full tilt”- Janet Evanovich

tilt.bmp

Det er jo en kjensgjerning at jeg er svak for Janet Evanovich sine bøker. De er underholdene, morsomme og fornøyelige, men dog, ikke så veldig dype. Når jeg har behov for hverdagsflukt,hvor alvoret tar en pause, stikker jeg inn i Evanovichs merkelige verden. Hun har to hovedserer, hvor “Full Tilt” er første bok i den ene.

Romanen handler om Jamie som eier en avis, og klarer, ved hjelp av Max Holt, mannen med pengene og broren til hennes bestevenninne, å få det til å gå rundt. I hver bok er det ofte en krimsak som må løses, og paralellhistorien om Jamie og Max går ved siden av. Bøkene bør leses på engelsk, for det går så tregt med å få dem oversatt. Jeg gleder meg iallfall til å følge Jamie ( ja jeg har lest de tre neste bøkene om henne, så jeg har en ide om hvordan det går) fremover i sin litt underfulle og merkelige univers.

Takk for at du skriver gode jentebøker med humor, action og selvironi, Janet E!

{ Leave a Reply ? }

  1. Bess

    Synes kombinasjonen av strikk og bokanmeldelser var veldig interessant, fin bogg du har 🙂 Du spurte om å strikke to ting samtidig på to pinner, jeg har sett dette omtalt i masse blogger, men da jeg skulle forsøke selv fant jeg tilfeldigvis denne siden etter et søk på nett, synes det var ganske greit forklart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *