Blog Archives

Pannebånd

panneband.jpg

Her har jeg heklet et slikt fancy og hot pannebånd som alle under 18 går med. Jeg må jo prøve å følge trenden, så derfor laget jeg ett til meg selv, heklekrok 5 og garnet er Paris fra Drops. Omkretsen passer, men det har en tendens til å gli opp på hodet, så det ser litt merkelig ut.. Jeg får prøve ut forskjellige måter å bruke denne nyanskaffelsen på, så finner jeg nok ut av det.

Jakke til arvingen

jakke21.jpg

Garn: Silkealpakka fra Drops

Mønster: Mitt eget hode denne gangen også

Pinne: Heklenål nr 5

Dette er første gang jeg har heklet noe som helst av betydning, og etter en del forsøk og god hjelp fra hobbyboden klarte jeg å få til disse stavene, og ikke minst, få sidene til å bli rettet. Jakken er heklet i tre deler, et  bakstykke og to forstykker. Til slutt har jeg heklet noen kanter foran med fastmasker, og laget små knappehemper. Genseren passer godt til lille M, og fargene kler han godt, så jeg håper denne blir brukt litt, for det var mye slit, men egentlig ganske enkelt da jeg endelig fikk dreisen på heklenålen.

 

Maskemarkører

markorer4.jpg

Jeg fikk et lite innfall i dag, og her er resultatet. Jeg har aldri laget slike før, men etter en tur innom en hobbybutikk, laget jeg disse. Kjempe enkle, og så praktiske! Fire sett med to markører i hvert. Må også legge til at arvingen hjalp til med å træ perlene på vaieren.